Srpsko-francuske priče

Direktno u GRAD SVETLOSTI: Od Beograda do Pariza novom avio-linijom francuskog ASL-a

26 августа, 2019

Leto 2019. godine donelo je nova iznenađenja ljubiteljima putovanja jer je francuska aviokompanija ASL Airlines France upravo uvela novi let na liniji Beograd-Pariz. Avioni između srpske i francuske prestonice lete dva puta nedeljno, ponedeljkom i četvrtkom i to u letnjoj sezoni, od 24. juna 2019. do 5. septembra 2019. godine.

Polazak iz Pariza, sa aerodroma Šarl de Gol je u 18.20 sati, a dolazak u Beograd u 20.40 sati. Iz Beograda, sa Nikole Tesle avioni će poletati u 21.40 i stizati u Grad svetlosti u 00.05.

Kako je najavljeno na konferenciji za novinare u Beogradu, ova avio-kompanija želi da ponudi letove po povoljnim cenama svim turistima, a posebno porodicama. Njihov slogan je „Avioni za narod“, a iz ASL-a su poručili da su ovim letovima u sred letnje sezone, kada je potražnja na vrhuncu, želeli da odgovore na potrebe srpske zajednice u regionu Pariza, kao i da povećaju turističku i poslovnu razmenu između naše dve zemlje.

Prema dosadašnjim podacima, 99,37 % korisnika koji su leteli ovom kompanijom rekli su da su zadovoljni uslugama, a ASL Airlines France godišnje preveze 712.000 putnika.

Trenutno su najniže cene 69 evra po osobi iz Beograda i 99 evra iz Pariza, u šta su uključene takse, 10 kg ručnog prtljaga, mogućnost odabira sedišta na sajtu i zabavni sistem tokom leta. Što ranije kupite kartu, to je veća mogućnost da ćete je manje platiti.

Ova avio-kompanija je je jedna od najpoznatijih francuskih avio-kompanija sa bazom na pariskom aerodromu Šarl de Gol, naslednica je aviokopanije Aeropostale i članica avio grupacije ASL Aviation Holdings.

Let od Beograda do Pariza i obratno možete rezervisati na ovom LINKU.

Bon voyage!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply